Nieuwsbrieven Walking Football

Nieuwsbrief 6 Walking Football

14 mei 12:45  Het walking football is weer opgestart, zij het in aangepaste vorm. Daarbij hoort dan ook weer een nieuwe editie van de nieuwsbrief. meer »

221x gelezen

Nieuwsbrief 5 Walking Football

1 februari 21:15  Hierbij presenteren wij alweer de vijfde nieuwsbrief van het Walking Football. Het zal waarschijnlijk nog een hele tijd duren voordat we het veld in kunnen, daarom blijven we met elkaar in contact via deze nieuwsbrief.meer »

137x gelezen

Nieuwsbrief 4 Walking Football

29 oktober 19:45  Ook voor het Walking Football is er op dit moment een verplichte pauze ingelast door de maatregelen van de overheid. Om een beetje op de hoogte te blijven van het wel en wee van de Walking Football spelers, hierbij Nieuwsbrief 4.meer »

100x gelezen

Nieuwsbrief 3 Walking Football

1 augustus 21:45  Vers van de pers: de derde editie van de nieuwsbrief Walking Football.meer »

148x gelezen

Nieuwsbrief 2 Walking Football

28 mei 15:00  Hoewel onze Walking Football helden momenteel niet het veld op kunnen vanwege de corona-crisis willen wij alle belangstellenden toch op de hoogte houden van de ontwikkelingen en nieuwtjes door middel van deze nieuwsbrief.meer »

301x gelezen

Eerste Nieuwsbrief Walking Football

31 maart 21:45  In januari 2020 startten wij met een nieuw onderdeel binnen onze vereniging: Walking Football. Dit was vanaf het begin zeer succesvol. Helaas hebben we door alle perikelen met het corona virus ook deze activiteit moeten stoppen, net zoals alle andere voetbalactiviteiten. Wel presenteren we vandaag met trots onze eerste nieuwsbrief Walking Football.meer »

141x gelezen
Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!