Lief en Leed - Uno Animo

Lief en Leed

In Memoriam Marjo van Esch

18 oktober 7:00  We hebben het droevige bericht gekregen dat Marjo van Esch is overleden.meer »

491x gelezen

In Memoriam Marc Damen

22 september 16:30  Wij hebben het droevige bericht ontvangen dat ons oud-lid Marc Damen is overleden. Marc heeft zijn hele jeugd bij Uno Animo gespeeld. Ook heeft hij nog bij de selectie en lagere elftallen gespeeld. Hij verhuisde naar Oisterwijk, speelde eerst bij de lagere elftallen van Nevelo en werd daar later voorzitter. In die hoedanigheid heeft hij de fusie begeleid tot 1 grote vereniging: Trinitas. Twee jaar geleden sloot Marc aan bij de Walking Footballers van Uno Animo. Hij genoot hier erg van en sloeg, buiten een vakantie, geen enkele donderdag over. Wij wensen zijn vrouw Marja, kinderen, kleinkinderen en verdere familie veel sterkte bij dit grote verlies.

232x gelezen

In Memoriam Jan Ligtenberg

1 september 17:45  Wij hebben het droevige bericht ontvangen dat ons oud-bestuurslid en erelid Jan Ligtenberg is overleden. Jan heeft veel betekend voor Uno Animo. Zo was hij ruim 40 jaar actief als wedstrijdsecretaris en maakte een groot aantal jaren deel uit van het bestuur. Voor zijn bewezen diensten ontving hij in 2001 een koninklijke onderscheiding, welke werd uitgereikt in de kantine van Uno Animo. Bij het 75-jarig jubileum van Uno Animo werd hij bovendien in het zonnetje gezet door de KNVB en NOC/NSF met respectievelijk de zilveren speld en een gouden onderscheiding. Daarnaast heeft Jan een aantal jaren achter de kassa gezeten bij thuiswedstrijden van het eerste elftal en maakte hij een aantal jaren deel uit van de groenploeg. Tijdens de wedstrijden van zijn kleinkinderen was hij vaak langs de lijn te vinden. Wij wensen zijn kinderen, kleinkinderen en verdere familie veel sterkte bij dit grote verlies.meer »

273x gelezen

In Memoriam Walter van Noije

5 augustus 18:15  Vandaag hebben we het droevige bericht ontvangen dat onze oud eerste elftal speler Walter van Noije is overleden. Walter is ook jarenlang als jeugdtrainer actief geweest. Wij wensen zijn kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe met dit grote verlies.meer »

170x gelezen

In Memoriam Jan Paridaans

17 mei 20:00  Vandaag hebben we het droevige bericht ontvangen dat onze oud-voorzitter en erelid Jan Paridaans is overleden. Jan is jarenlang actief geweest als voorzitter van de jeugdafdeling en maakte in die hoedanigheid deel uit van het bestuur. Met enkele tussenpozen is hij verschillende malen voorzitter geweest. Verder is Jan vele jaren actief geweest als wedstrijdcoördinator op zondag bij de lagere elftallen. In 2017 werd aan Jan het erelidmaatschap verleend vanwege zijn vele verdiensten voor Uno Animo. Wij wensen zijn vrouw Gonny, zijn kinderen en kleinkinderen en verdere familie heel veel sterkte toe met dit grote verlies.meer »

521x gelezen

In Memoriam Jos Clemens

7 februari 6:45  Wij hebben het droevige bericht ontvangen dat ons oud-bestuurslid Jos Clemens is overleden. Jos is ook actief geweest als jeugdtrainer en vaak was hij als supporter van zijn zoons Nick, Tim en Mike langs de lijn te vinden. Verder was hij ook als sponsor betrokken bij Uno Animo. Wij wensen zijn vrouw José, zijn kinderen en kleinkinderen en verdere familie heel veel sterkte toe met dit grote verlies.

577x gelezen

Felicitaties aan Harrie Leermakers!

11 november 21:00  Onze oudste Walking Football speler, Harrie Leermakers, viert vandaag zijn 88e verjaardag! Harrie, van harte gefeliciteerd met je verjaardag en we hopen dat je nog vele jaren mag genieten van het Walking Football.meer »

377x gelezen

In Memoriam Ad van Oosterwijck

11 oktober 18:45  Vandaag ontvingen wij het droevige bericht dat onze oud-voorzitter Ad van Oosterwijck op 9 oktober is overleden.meer »

352x gelezen

In Memoriam Hanneke Molenschot

23 februari 6:15  Ook heel Uno Animo is hevig geschrokken van het nieuws dat Hanneke Molenschot – van Tilburg zo plotseling is overleden, op veel te jonge leeftijd. Wij zijn er, zoals heel Loon op Zand, erg stil van. Hanneke en haar man Camiel droegen onze vereniging een erg warm hart toe. Tijdens wedstrijden van hun zonen Max en Thijs was Hanneke bijna altijd langs de lijn te vinden, soms met Camiel en soms met haar vader, trouwe supporters. Ook heeft de familie Molenschot een belangrijke plaats in ons dorp-centrum. Hun cafetaria is de afgelopen jaren door heel veel Uno-spelers na een wedstrijd bezocht. Wij wensen Camiel, Max, Thijs en de verdere familie heel veel sterkte toe met het verwerken van dit immense verdriet. Hoop dat jullie de kracht vinden om dit in de toekomst een plaatsje te geven. Namens heel Uno Animo, Joost van Loon voorzitter

635x gelezen

IN MEMORIAM GERARD VAN DER LINDEN

20 november 12:45  Vandaag hebben wij het droevige bericht ontvangen dat eerder deze week is overleden ons lid Gerard van der Linden. Gerard was meer dan 60 jaar lid van onze vereniging en was een vertrouwd gezicht voor veel van onze iets oudere leden.meer »

412x gelezen

Geboren: Chilou - Rhive van Seters

2 september 8:15  Thomas en Babette van Seters zijn de trotse ouders geworden van hun dochter Chilou - Rhive. Zij is het kleine zusje van Thobin en Shaja, en werd geboren op vrijdag 28 augustus. Uno Animo wil het gezin van het harte feliciteren met deze aanwinst!meer »

570x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!