Lief en Leed

In Memoriam Walter van Noije

5 augustus 18:15  Vandaag hebben we het droevige bericht ontvangen dat onze oud eerste elftal speler Walter van Noije is overleden. Walter is ook jarenlang als jeugdtrainer actief geweest. Wij wensen zijn kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe met dit grote verlies.meer »

113x gelezen

In Memoriam Jan Paridaans

17 mei 20:00  Vandaag hebben we het droevige bericht ontvangen dat onze oud-voorzitter en erelid Jan Paridaans is overleden. Jan is jarenlang actief geweest als voorzitter van de jeugdafdeling en maakte in die hoedanigheid deel uit van het bestuur. Met enkele tussenpozen is hij verschillende malen voorzitter geweest. Verder is Jan vele jaren actief geweest als wedstrijdcoördinator op zondag bij de lagere elftallen. In 2017 werd aan Jan het erelidmaatschap verleend vanwege zijn vele verdiensten voor Uno Animo. Wij wensen zijn vrouw Gonny, zijn kinderen en kleinkinderen en verdere familie heel veel sterkte toe met dit grote verlies.meer »

377x gelezen

In Memoriam Jos Clemens

7 februari 6:45  Wij hebben het droevige bericht ontvangen dat ons oud-bestuurslid Jos Clemens is overleden. Jos is ook actief geweest als jeugdtrainer en vaak was hij als supporter van zijn zoons Nick, Tim en Mike langs de lijn te vinden. Verder was hij ook als sponsor betrokken bij Uno Animo. Wij wensen zijn vrouw José, zijn kinderen en kleinkinderen en verdere familie heel veel sterkte toe met dit grote verlies.

414x gelezen

Felicitaties aan Harrie Leermakers!

11 november 21:00  Onze oudste Walking Football speler, Harrie Leermakers, viert vandaag zijn 88e verjaardag! Harrie, van harte gefeliciteerd met je verjaardag en we hopen dat je nog vele jaren mag genieten van het Walking Football.meer »

281x gelezen

In Memoriam Ad van Oosterwijck

11 oktober 18:45  Vandaag ontvingen wij het droevige bericht dat onze oud-voorzitter Ad van Oosterwijck op 9 oktober is overleden.meer »

295x gelezen

In Memoriam Hanneke Molenschot

23 februari 6:15  Ook heel Uno Animo is hevig geschrokken van het nieuws dat Hanneke Molenschot – van Tilburg zo plotseling is overleden, op veel te jonge leeftijd. Wij zijn er, zoals heel Loon op Zand, erg stil van. Hanneke en haar man Camiel droegen onze vereniging een erg warm hart toe. Tijdens wedstrijden van hun zonen Max en Thijs was Hanneke bijna altijd langs de lijn te vinden, soms met Camiel en soms met haar vader, trouwe supporters. Ook heeft de familie Molenschot een belangrijke plaats in ons dorp-centrum. Hun cafetaria is de afgelopen jaren door heel veel Uno-spelers na een wedstrijd bezocht. Wij wensen Camiel, Max, Thijs en de verdere familie heel veel sterkte toe met het verwerken van dit immense verdriet. Hoop dat jullie de kracht vinden om dit in de toekomst een plaatsje te geven. Namens heel Uno Animo, Joost van Loon voorzitter

540x gelezen

IN MEMORIAM GERARD VAN DER LINDEN

20 november 12:45  Vandaag hebben wij het droevige bericht ontvangen dat eerder deze week is overleden ons lid Gerard van der Linden. Gerard was meer dan 60 jaar lid van onze vereniging en was een vertrouwd gezicht voor veel van onze iets oudere leden.meer »

328x gelezen

Geboren: Chilou - Rhive van Seters

2 september 8:15  Thomas en Babette van Seters zijn de trotse ouders geworden van hun dochter Chilou - Rhive. Zij is het kleine zusje van Thobin en Shaja, en werd geboren op vrijdag 28 augustus. Uno Animo wil het gezin van het harte feliciteren met deze aanwinst!meer »

495x gelezen

IN MEMORIAM JAN VAN CORSTANJE

9 mei 20:15  Vandaag kregen we het droevige bericht dat onze oud-eerste elftalspeler en oud-bestuurslid Jan van Corstanje is overleden.meer »

460x gelezen

BREAKING NEWS……! Een lintje voor Harrie Daems!

24 april 12:45  Even een keer vrolijk nieuws, Harrie Daems heeft vanmorgen (telefonisch!!) van onze burgemeester Hanne van Aart te horen gekregen dat hij benoemd is tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. meer »

742x gelezen

In Memoriam Leo van Loon

24 februari 20:15  Gisteren kregen we het droevige bericht dat onze oud-eerste elftalspeler Leo van Loon is overleden. Tot voor kort was hij een vaste bezoeker van ons 1e elftal bij thuiswedstrijden. Wij wensen zijn kinderen, kleinkinderen en verdere familie en vrienden heel veel sterkte met dit verlies.

346x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!