Nieuwsflits Walking Football

20 augustus 2021 20:30


NIEUWSFLITS ……….


WE GAAN WEER BEGINNEN. OP 2 SEPTEMBER 2021 STARTEN WE WEER MET WALKING FOOTBALL

In overleg met het bestuur zijn we gekomen tot bovengenoemde datum. Tijdens ontmoetingen in het dorp is het ons duidelijk geworden, dat we weer staan te trappelen om tegen de bal aan te schoppen. Fijn om te horen.

We moeten natuurlijk wel beseffen, dat we gecontroleerd moeten beginnen, zodat we niet meteen in een blessure tuimelen. Als sprake is van een blessure, of er gevolgen zijn van een ziekteperiode, willen we dat graag vooraf weten, zodat we daar rekening mee kunnen houden. Als je tijdens de vakantieperiode helemaal niets hebt gedaan, wat je overigens van harte gegund is, geven we toch het advies om enkele dagen van te voren kleine inspanningen te doen, zodat het lichaam minder zal protesteren op onze eerste voetbal-bijeenkomst.

Wanneer er suggesties zijn om de huidige manier van werken aan te passen, dan horen wij dat graag. Dat geldt niet alleen voor het voetbalgedeelte, maar ook voor het samenzijn vooraf en achteraf. Het gaat er vooral om, dat we elkaar blijven ontmoeten, zodat we op de hoogte blijven van elkaars omstandigheden.

Wij gaan ervan uit dat iedere deelnemer reeds 2x is gevaccineerd. Als dat niet het geval is, graag even een telefoontje voor overleg. Wij kunnen niet de verantwoordelijkheid nemen, voor de gevolgen, als Covid19 ontstaat op onze walking football bijeenkomst.

Tot 2 september a.s……

 

Ton Janssen

Jan van Gool

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!