Facebook Toestaan Niet toestaan

Rijen 1 (zon) - Uno Animo 1 (zon)

Rijen 1 (zon) - Uno Animo 1 (zon)

Op zondag 12 februari speelt Uno Animo een uitwedstrijd tegen Rijen. Let op: aanvang 14.30 uur.

Afgelopen zondag speelde Uno Animo een goede wedstrijd tegen Oosterhout. In de eerste helft werden er een aantal kansen gecreëerd, maar mede door het goede keeperswerk van de doelman van Oosterhout werd er niet gescoord. In de tweede helft opende Bob Emmen de score in de 66e minuut: 1-0 en kreeg hij daarmee loon naar werken. Even later ging de bal aan de andere kant op de stip en maakte Oosterhout de gelijkmaker. Uno Animo bleef aandringen en dat betaalde in de 90e minuut uit toen Bob Emmen wederom scoorde en zo de overwinning veilig stelde. Hierdoor stijgt Uno Animo op de ranglijst naar de derde plaats.

Rijen speelde afgelopen zondag tegen de nummer twee van de ranglijst, TSC. Zij verloren met 1-0. Op de ranglijst staat Rijen op de elfde plaats. Dat neemt niet weg dat Rijen altijd een geduchte tegenstander is voor Uno Animo. Van de zeven uitwedstrijden tegen Rijen werden er drie gewonnen, drie verloren en eindigde er één in een gelijkspel. We hopen dat Uno Animo weer het fraaie spel van afgelopen zondag kan laten zien en de punten mee naar huis kan nemen. We zien jullie graag in Rijen.