Facebook Toestaan Niet toestaan

Uno Animo 1 (zon) - Oosterhout 1 (zon)

Uno Animo 1 (zon) - Oosterhout 1 (zon)

Op zondag 5 februari krijgen we Oosterhout, de nummer 6 van de ranglijst, op bezoek.

Vorige week speelden we tegen koploper Emplina. In de eerste helft was Uno Animo de bovenliggende partij en werden er verschillende kansen gecreëerd. Tot doelpunten kwam het echter niet: de ruststand was 0-0.
In de tweede helft was er een ander spelbeeld. Emplina kwam vroeg in de tweede helft op voorsprong en kort daarna op 2-0. Keeper Tom van Brakel stopte een penalty en voorkwam zo de 3-0. In de slotfase scoorde Bob Emmen nog de 2-1. Ondanks een slotoffensief van Uno Animo bleef het helaas 2-1.
Oosterhout speelde vorige week tegen SVSSS. Zij wisten een 0-0 gelijkspel uit het vuur te slepen.

In de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen speelden beide teams ook tegen elkaar. Na een 0-1 voorsprong (penalty benut door Renz van Son) in de eerste helft, keerden de kansen in de tweede helft en wist Oosterhout met 2 doelpunten de wedstrijd naar zich toe te trekken. Eindstand 2-1.

Op de ranglijst ontlopen beide teams elkaar niet heel veel. Uno Animo staat twee plaatsen hoger, op de vierde plaats met drie punten meer dan Oosterhout. Het belooft dus weer een spannende pot te worden. We hopen dat we sportieve revanche kunnen nemen op de heenwedstrijd en de punten in Loon op Zand kunnen houden. Ben jij erbij?