5175NV
LOON OP ZAND
tel. 0416-365544

Uno Animo kreeg vandaag Oosterhout op bezoek.
Vanaf minuut een was duidelijk dat Uno Animo de punten in Loon op Zand wilde houden.
Kans na kans werd er gecreerd. Het eerste half uur stond het qua kansen 20-2 echter er was nog geen doelpunt gevallen.
eerste helft 0-0
Tweede helft een zelfde beeld maar af en toe was Oosterhout met een uitbraak gevaarlijk maar echte kansen werden daar niet mee gecreerd.
61e minuut Uno Animo krijgt een vrije trap aan de rechterzijde, Wesley van Dongen brengt de bal in het 16 meter gebied op de borst van Bob Emmen en die plukt de bal netjes uit de lucht en schiet binnen. 1-0
66e minuut speler van Oosterhout komt na een van de spaarzame uitbraken in de 16 meter van Uno Animo wordt correct van de bal gezet maar gaat zeer slim liggen en versierd een penalty. Die wordt goed binnen geschoten en daar stond de 1-1.
Hierna werd de sfeer wat grimmiger, echter Uno Animo bleef kansen creeeren en zoals je dan kan verwachten een van die kansen zou er dan toch wel ingaan en ja hoor, in Blessure tijd komt de bal in de 16 van Oosterhout Kobus Boons haalt uit echter de bal komt op de paal, vliegt door de lucht en komt op de slof van Bob Emmen, die schiet zo zijn tweede en tevens de winnende binnen.  Eindstand 2-1