WSC 1 (zon) - Uno Animo 1 (zon)

Op zondag 30 oktober speelt Uno Animo in Waalwijk de derby tegen WSC.
WSC begon dit seizoen heel sterk en heeft alle gespeelde competitiewedstrijden gewonnen. Daarmee zijn zij de koploper in de tweede klasse D.
Op 16 oktober speelden zij tegen Real Lunet en wonnen met 1-0.

Uno Animo speelde de week daarvoor, op 9 oktober, ook tegen Real Lunet. Na eerst op achterstand te zijn gekomen, maakte Thijs Molenschot de gelijkmaker nog voor rust. In de tweede helft benutte Bryan van der Loo een penalty, waardoor Uno Animo op voorsprong kwam. Ondanks dat zij het betere van het spel hadden, konden zij de voorsprong niet uitbouwen. Kort voor tijd maakte Real Lunet nog de gelijkmaker en moest Uno Animo genoegen nemen met een 2-2 gelijkspel. Dinsdag 25 oktober won Uno Animo in Goirle met 0-2 in een vriendschappelijke wedstrijd tegen eerste klasser VOAB.

In de afgelopen drie seizoenen kwamen WSC en Uno Animo elkaar ook tegen in de tweede klasse. In Waalwijk werd er eenmaal gewonnen, eenmaal gelijk gespeeld en eenmaal verloren. Zal het Uno lukken om de zegereeks van WSC te doorbreken? Op 30 oktober om 14.00 uur vindt de aftrap plaats. Wij zien jullie graag op Sportpark Eikendonk om onze jongens aan te moedigen!