Akkerlaan 9
5143ND
WAALWIJK
tel. 0416-563677

Uno Animo reisde vandaag af naar de koploper WSC. Na de goede wedstrijd van afgelopen week tegen Voab (2-0) winst, zou je zeggen dat Uno met volle moed de wedstrijd zou aanpakken. Echter de eerste minuten was Ubno erg zoekend naar de juiste vorm.  zou kwam het ook dat er in de 3e minuut een steekpass van WSC richting het doel van Uno kwam en er maar liefst drie spelers van Uno elkaar aankeken wie de bal zou wegschieten of zou oprapen. Eind van het liedje was dat de speler van WSC er mee van door ging en zeer makkelijk aan de 1-0 kwam.
Hierna was duidelijk te zien dat Uno probeerde te herstellen van deze snelle tegenslag maar dat dit door het spel van WSC niet goed lukte. Uno kreeg wel diverse mogelijkheden tot de 1-1 echter dit lukte niet. 26e min op het moment dat Uno Animo de wedstrijd naar zich aan het toe trekken is scoort WSC uit het niets de 2-0.
Op dat moment werd Uno echt wakker en ging voetballen. in de 45e minuut werd eindelijk het harde werken beloond. Brian vd Loo werd diep gestuurd, kapt speler WSC uit en schiet knap binnen. 2-1. tevens ruststand.
Na rust, een beter en oplettender Uno Animo. Zowat de gehele tweede helft speelde het voetbal zich af op de helft van WSC. Het was wachten op de gelijkmaker. 49e minuut wordt Rick van Broekhoven fors onderuit gehaald in de 16 van WSC en de scheidsrechter geeft een penalty. Deze wordt goed binnnen geschoten door Brian vd Loo. Zijn tweede van de dag. 2-2.
Op dit moment was het wachten totdat Uno de 2-3 zou gaan maken, aangezien het hele spel op de helft van WSC afspeelde, echter niets was minder waar. In de 72e minuut profiteerde een WSC speler van een buitenkansje. Onze keeper stond te ver voor zijn doel en de WSC speler schoot van grote afstand de bal over hem en maakte zo uiteindelijk de 3-2 voor WSC en kon Uno Animo na goed terug gekomen te zijn van een achterstand en de wedstrijd naar zich toe te trekken toch puntloos naar huis.