tel. 0492-538649

Uno Animo mocht vandaag met het heerlijke weer afreizen naar Helmond. Naar wachtte hen de promotiewedstrijd tegen Mierlo- Hout.
Tijdens de warming up was duidelijk te zien dat er bij Mierlo-Hout een paar leuke tot zeer vaardige spelers actief zijn.
Start.
Direct na de aftrap wist Uno Animo, gesteund door toch wel een grote groep trouwe supporters, de aanval te zoeken.
Mierlo Hout werd zeg maar overdonderd door het snelle aanval spel van Uno Animo. Elke speler stond hoog in zijn linie. Dit zorgde dan ook direct gevaar bij het doel van Mierlo Hout. Bryan van der Loo haalde direct de eerste minuut uit en de keeper van Mierlo- Hout moest zich geheel strekken om de bal uit het doel te houden.
Een minuut later wordt de bal hoog ingebracht in de 16 meter van Mierlo Hout en Renz van Zon krijgt zijn hoofd tegen de bal maar helaas werd de bal naast gekopt.
Na de openingsfase van zon 10 minuten herpakte Mierlo-Hout zich en gingen zij beter spelen. Uno Animo had de eerste helft nog wel de betere en grotere kansen maar het was Mierlo - Hout in de 33e minuut die na een verre inworp de bal bij een mede speler kreeg die een kopduel in de 16 meter won en zo kwam plots de bal bij de aanvoerder van Mierlo-Hout terecht die de bal binnen schoot.
Hier kreeg Uno Animo toch wel een tikkie meee maar de ploeg bleef ondanks het warme weer (tijdens de wedstrijd werden diverse waterpauzes gehouden) door strijden.
44e minuut op zon 25 meter krijgt Mierlo-Hout een vrije trap. Deze wordt voor het doel gebracht van Uno Animo en de bal komt bij een vrij staande speler van Mierlo-Hout en die kopt knap binnen.
Rust.
Na rust bleef de gehele 2e helft Mierlo-hout wel de betere partij. In de 52 minuut door iets te nochalant spel verliest Uno de bal en wordt het M<ierlo wel makkelijk gemaakt doordat zij de 3-0 binnen schuinen.
De rest van de wedstrijd ging heen en weer met af en toe een mooi moment voor Uno Animo. Zo bleef de jonge ploeg van Rick en Kees van Loon knokken tot het laatst om toch zeker de verdiende ere treffer te maken. Dit lukte dan ook in de 90e minuut Thom van de Ven rukt aan de buitenkant op geeft voor en via het been ven een verdediger van Mierlo-Hout komt de 3-1 op het score bord. Maar daar bleef het bij en we gaan zien wat deze jeugdige groep komend voetbalseizoen op de mat gaat leggen