5126BH
GILZE
tel. 0161-451993

Uno Animo ging vandaag op visite bij Gilze.
Uno Animo wist van de vorige competitiewedstrijd (4-3 winst Uno) dat Gilze een goed samenspelende ploeg met een goed scorend vermogen heeft.
Vandaag zou de wedstrijd anders verlopen dan de vorige wedstrijd dat beiden elkaar troffen. Uno Animo trok toen namelijk aan het langste eind en won nipt. Nu zou dat Gilze zijn.

Eerste helft in de eerste minuten kreeg Kevin Beerens een mooie kans om de score te openen, maar de keeper van Gilze maakte een prachtige redding en voorkwam zo de 0-1.
Gilze speelde wat beter in de combinaties dan Uno animo maar laatst genomende kreeg wel de grote kansen, die telkens door Fin, de keeper van Gilze geparreerd werden. De ruststand was dan ook 0-0.

57 minuut een ongelukkig bal die hard voorgezet wordt en in de 16 meter van Uno Animo komt valt via eigen speler in het doel. 1-0 staat op het bord.
hierna gaat het spel steeds heen en weer. echte heel grote kansen worden en door beiden niet gecreeerd in deze fase. 66e minuut krijgt Gilze een vrije trap aan de zijkant van het 16 meter gebied. deze vrije trap wordt verwerkt tot corner (tot 3 maal toe). de 3e maal is helaas funest voor uno Animo want speler van Gilze kan de bal binnen schieten en de 2-0 is een feit.
Uno Animo blijft wel aandringen en gaat meer aandringen bij Gilze om de aansluitingstreffer te maken. Zo kwam Bob Emmmen in de 66  minuut aan de bal en haalt van 25 meter verwoestend uit. 2-1 is een feit want die bal zag de keeepr van Gilze pas toen deze daadwwerkelijk in het doel lag.
Je zou verwachten dat Uno Animo hierna gefocused zou zijn om de 2-2 te maken maar het tegenovergestelde gebeurde 1 minuut later lag de bal namelijk na een onoplettendheid in het Uno doel. 3-1. uno Bleef gelukkig wel voetballen en proberen om nog een doelpunt te maken. Dit gebeurde in de
90e minuut,  een speler van Gilze gaf een veel te korte terugspeel bal voor de keeper, die niets anders kon dan proberen snel de bal weg te schoppen, echter de inlopende Rick vcan Broekhoven kreeg de bal tegen zijn lichaam en zo kegelde de bal in het Gilze doel.  3-2 was een feit. Helaas was de resterende tijd te kort om nog een puntje over te houden aan deze wedstrijd.