LOON OP ZAND
tel. 0416-365544

Uno Animo kreeg vandaag CHC op bezoek.
De eerste 45 minuten had CHC welgeteld 1 schotje op het doel van Uno Animo.
Unoa Animo daarin tegen had minimaal 3 100% kansen waarbij zeker gescoord had moeten worden.
In de eerste 5 minuten komt Wesley van Dongen op na een pass van Finn Zandstr en geeft de bal perfect voor. Bryan vd Loon stond tesamen met 3 andere Uno Animo spelers voor de keeper.  De anders makkelijk scorende Bryan kreeg deze bal er op  maar miraculeus niet in.
Niet veel later stuurde Kobus Boons Wesley van Dongen weer diep met een crossball. Laatst genoemde nam de bal direct aan en gaf een snelle voorzet op de schoenen van Bob Emmen. Helaas wilde deze bal er ook niet in.
24 minuut wederom Wesley van Dongen die op komt en van 25 meter uithaalt, de bal gaat rakelinks voor langs wederom geen doelpunt.
Rust
49e minuut CHC komt bij het doel en de bal verdwijnt in het netje. de 0-1 was een feit.
5 minuten later stond het ineens 0-2 na een mooi en onhoudbaar afstandschot van een CHC speler.
Uno Animo bleef wel striujden maar sommige spelers waren steeds net te laat om bepaalde ruimtes te herkennen en daar de bal heen te spelen.
70e minuut speler vabn Uno Animo wordt gevloerd in de 16 em wordt penalty gegeven. Rens van Zon neemt hem en schiet goed binnen.
De aansluitings treffer is gemaakt en je zou denken gezien het spelbeeld de 2-2 zal volgen maar niets was minder waar. 1 minuut na de penalty komt CHC op en Rens van Zon, die zojuits netjes de penalty had ingeschoten, laat zich verlijden tot een kleine overtreding en de  scheidrechter gaf zoals je gezien het spelbeeld op je klompen kon aanvoelen een penalty. deze werd helaas benut en de 1-3 was een feit.
Uno bleef werken en werd beloond 87 minuut Rick van Broekhoven jaagd goed door op keeper en komt zo aan de bal en maakt de 2-3.
Met nog een paar minuten te gaan werd er volop druk gezet maar het mocht niet baten. Wel kreeg CHC nog een penalty maar die werd via de lat gemist.
helaas geen punten. Buiten het minder goede voetbal was er vandaag ook helaas een grote rol weggelegd voor de scheidsrechter, die de vele gemaakte soms wel erge harde tackels had moeten afstraffen. Dat zou namelijk het voetbal ongetwijfeld op een beter niveau hebben gebracht.