LOON OP ZAND
tel. 0416-365544

Uno Animo kreeg vandaag laagvlieger Real Lunet op bezoek.
Al na 1 minuut lag de bal in het spreekwoordelijke netje.
Finn Zandstra komt aan de linkerflank goed op geeft voor en Rick van Broekhoven kopt nejes binnen. Het leek erop dat het een doelpunt rijke middag zou worden maar alles was minder waar.
Na deze eerste minuut werd het spel van Uno Animo per minuut slechter. Spelers speelde zowat elke bal naar de verkeerde kleur. Zo kwam het dan ook dat Uno Animo real Lunet helemaal ind e wedstrijd liet komen en zij zelfs de eerste helft de beter van het spel hadden.  Dit resulteerde dan ook in het feit dat ofschoon Uno Animo in de 16 meter van Real Lunet stond, de bal zeer kinderlijk verloor, er in de 23e minuut een tegendoelpunt geincasseert moest worden en de 1-1 op het scorebord kwam te staan.
1-1 was tevens de ruststand.
De tweede helft was niet veel beter, maar in de 62e geeft Danny Kuijpers vanaf de linkerzijde een mooie cross ball op Bob Emmen en die legt de bal pan klaar voor Daan van Kuijk die de bal er zo kan inlopen en de 2-1 op het scorebord zet. Hierna kwam Uno iets beter in het spel maar Real Lunet had toch geregeld een gevaarlijke uitbraak. In de 84 minuut krijgt Uno Animo op zo'n 20 meter een vrije trap die door Brian van der loo wordt genomen. Hij schiet de bal snoeihard diagonaal binnen. De keeper kon niet anders dan de bal nakijken zo hard was deze en de eindstand 3-1 was een feit.