LOON OP ZAND
tel. 0416-365544

Uno Animo kreeg vandaag Hilvaria op bezoek.
Uno Animo wist dat de punten in deze competitie erg dicht bij elkaar liggen en om op een veilige afstand van de onderste regionen te blijven diende er gewonnen te worden.
Zo begon Uno Animo ook direct met aanvallend voetbal. Dit resulteerde in de eerste minuten al tot een mooie aanval via de linkerflank. Wesley van Dongen werd diep gestuurd door Finn Zandstra, eerste genoemde passeerde de back van Hilvaria en schoot hard op doel. Helaas voor Uno Animo scheerde de bal voor langs.
In de loop van een 10 tal minuten later was het zowel Daan van Kuijk,  Joris van de Langenberg en Danny Kuijpers en Rick van Broekhoven die mooie kansen dan wel mogelijkheden kregen om te scooren maar helaas de stand bleef 0-0. Het was niet zo dat Hilvaria alleen maar verdedigde maar echt gevaar kon de ploeg niet stichten om een enkele bal ion de 16 van Uno Animo na.
In de 45e minuut was het Uno Animo die een vrije trap kreeg op zo'n 25 meter van het doel. Joris van de Langenberg na de vrije trap en legde die op het hoofd van Kobus Boons. Kobus kopte de bal over de keeper en Finn Zandstra was er als de kippen bij en tikte de 1-0 binnen.
Tweede helft was Uno Animo nog steeds de bovenliggende partij echter Hilvaria probeerde wel vaker in de 16 van uno Animo te komen. Dit laatste lukte ook diverse malen en de verdediging en onze Keeper Tom van Brakel moeten een paar maal optreden om redding te brengen. Dit deden zij dan ook goed.
Tom van Brakel zag in de 82e minuut een mogelijkheid om via zijn uittrap Bryan van de Loo die als diepe man stond aan te spelen. Bryan maakte daar dankbaar gebruik van en schudde zijn directe tegenstander af en schoot knap de bevrijdende 2-0 binnen. Dit werd ook tevens de eindstand.