5268HS
HELVOIRT
tel. 0411-642323

Uno Animo reisde vandaag af naar Helvoirt,  de Helvoirtse club bungelt in de onderste regionen van de competitie.
De wedstrijd zou worden gespeeld op een veld waarbij alle spelers van zowel Uno Animo als Helvoirt zeer goed moesten oppassen dat zij niet in een of andere kuil zouden vallen.
Direct bij aanvang van de wedstrijd was ook wel duidelijk dat uno animo deze wedstrijd als bovenliggende partij zou gaan spelen. Echter zoals zo vaak dit seizoen zagen de spelers van uno Animo dat ook en gingen zich direct aanpassen aan het niveau van Helvoirt.
Het duurde dan ook maar liefst tot de 43e minuut totdat Uno Animo de 0-1 scoorde.  Tot die tijd had Uno 75% de bal en stond het te ballen op de helft van Helvoirt wat zoals gezegd niets oppleverde. In de 43e minuut werd er een anavl vanaf de linkerzijde opgebouwd. Finn Zandstra stuurt Wesley van Dongen de diepte in. Deze legt de bal op Joris van de Langenberg en deze laatste legt de bal pan klaar voor Danny Kuijpers en schoot de bal snoeihard en onhoudbaar in de kruising, de 0-1 was een feit.
Dit was tevens de ruststand.
Tweede helft zelfde spelbeeld.
67 minuut Bob Emmen speelt de bal practig naar Kevin Beerens, Kevin haalt uit en schiet de bal netjes in de hoek. 0-2 was een feit.
70 minuut werden er wat aanpassingen in het team gedaan wat helaas niet ten goede kwam.
76e minuut een bal van Helvoirt valt in de 16 meter van Uno Animo, de keeper Rens Mols, werd zwaar gehinderd, maar de bal die de Helvoirtse speler schiet valt in het doel en de scheidsrechter keurt het doelpunt goed.
Leek zeer lange tijd dat dit de einstand zou blijven maar tijdens een onoplettendheid van Uno Animo wordt de bal door Helvoirt hoog ingebracht en ziet men kans de 2-2 binnen te koppen.
Dat was wel de eindstand en Uno Animo laat hierdoor helaas 2 dure punten uit hun handen glippen.