5175NV
LOON OP ZAND
tel. 0416-365544

Uno Animo kreeg vandaag de kampioen, van de 2e klasse Emplina op bezoek.
Als u zou denken dat Emplina de bovenliggende partij zou zijn in deze wedstrijd dan kan ik u zeggen dat dit zeer zeker niet het geval was.
maar liefst 75 minuten lang was Uno Animo de boven liggende partij, het team werkte met zijn allen zeer goed en was ook zeker niet te beroerd om de "vuile" meters voor elkaar te lopen.
Emplina kwam de gehele eerste helft niet veel verder dan een enkel schot richting het doel van Uno Animo. Alle spelers van Emplina werden door elke linie wel gestopt.
Uno Animo, scoorde daarintegen 1 maal echter dit doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel.
Verder creeerde Uno Animo gedurende de wedstrijd vele kansen waaronder twee hele grote.
Een maal kon de speler van Uno Animo recht op de keeper aflopen. (deze stond maar liefst 25 meter voor zijn doel, echter bij het passeren van de keeper van Emplina ging het bij de Uno speler even verkeerd en was de kans helaas verkeken. Verder was er een bal in het 16 meter gebied van Emplina die door diverse spelers geraakt werd maar op miraculeuze wijze van de doellijn werd gehaald. Al met al was het een mooie en spannende wedstrijd.
Na 75 minuten spelen kreeg Emplina, doordat de spelers van Uno Animo vermoeid raakte meer het bal bezi,  wat soms  voor wat spannende momentjes in de 16 van Uno Animo bezorgde. Maar de Uno aniumo hield stand em het eind resultaat was een 0-0 spel maar de wedstrijd was zoals gezegd alles behalve saai.