VRIJWILLIGER IN DE PICTURE ….JOHN-PAUL HERTOGH…. - Uno Animo

VRIJWILLIGER IN DE PICTURE ….JOHN-PAUL HERTOGH….

30 mei 2021 17:00


Elke twee weken interviewen we een vrijwilliger die binnen onze mooie vereniging actief is. We stellen vragen over verschillende onderwerpen zodat we niet alleen de vrijwilliger beter leren kennen, maar ook iets meer te weten komen over de taken die hij/zij uitvoert. Een vereniging is ten slotte nergens zonder haar vrijwilligers! Deze week is John-Paul Hertogh onze 'Vrijwilliger in de Picture.

Naam:  John-Paul Hertogh

Werk/opleiding:  Production Team Leader Bij Shell Moerdijk chemie

Hobby’s: Voetbal, wandelen, golfen 

Favoriete voetbalclub:  PSV

Favoriete speler: 
Vroeger: Berry v Aerle en Ernest Faber 
Heden: Cody Gakpo

Wat is jouw vrijwilligerstaak bij Uno Animo? 
TC JO10/9/8 en kabouters, Kamporganisatie JO12 en JO 15(maar helaas door Corona al twee jaar niet kunnen gaan), werkgroep Vrijwilligerscoördinatie.

Hoe lang doe je dit vrijwilligerswerk al? 
Ik ben als vrijwilliger begonnen op mijn 17de , als trainer van de jeugd. Pfff dat is al ong. 30 jaar geleden. Ben er wel nog ong. 7 jaar tussen uit geweest.

Waarom ben je vrijwilliger geworden? 
Ik kreeg de vraag van Jan Paridaans om een team te gaan begeleiden. Ik hoefde het team niet beter te maken, maar het moest vooral gezellig zijn voor de jongens. Dat leek me wel leuk om te doen en het was zeker heel gezellig. Na een pauze van ong. 7 jaar is mijn zoon Loek gaan voetballen en ben ik samen met Marco Maas trainer/leider geworden van dat team. 

Wat zijn de leuke en minder leuke kanten aan jouw vrijwilligerstaak?
Het leuke is als je zaterdagmorgen de jongste jeugd ziet voetballen met veel plezier. En dat die kids met een glimlach daarna weer naar huis gaan. Het minder leuke van het vrijwilligerswerk is toch wel, de wat minder leuken gesprekken die erbij horen.

Wat is het leukste/mooiste wat je (als vrijwilliger) bij Uno Animo hebt meegemaakt? 
Het kamp. 
Het organiseren van het kamp, maanden ervoor tot de afsluiting van het kamp op zondag. Het plezier zien van de kids en de gezelligheid van de vrijwilligers op het kamp.

Wat zou je willen zeggen tegen mensen die nog geen vrijwilligerstaak uitvoeren?
Meld je aan!! Zonder vrijwilligers is het lastig om deze mooie verenging te blijven runnen.
Er mag best gezegd worden, dat er tijdens de corona periode veel mensen zich hebben gemeld als vrijwilliger, om ervoor te zorgen dat de jeugd door heeft kunnen trainen.

Heb je nog suggesties of verbeterpunten?
We zijn een dorpsclub en die sfeer van dorps moet blijven. Uno is een club waar je bij wilt horen en of je nu kabouter bent of een senior die graag walking voetbal speelt, iedereen is UNO.

 

John-Paul, bedankt voor het leuke interview, maar vooral ontzettend bedankt voor jouw inzet als vrijwilliger voor onze mooie vereniging!

 

Heb jij na het lezen van dit interview ook zin om als vrijwilliger iets te betekenen voor Uno Animo? Stuur dan een mailtje naar werkgroep-vrijwilligers@unoanimo.nl

Je kunt natuurlijk ook persoonlijk contact opnemen met een van onze bestuursleden! 

 

John-Paul Hertogh.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!