VRIJWILLIGER IN DE PICTURE ….ERIK VAN DEN BOER…. - Uno Animo

VRIJWILLIGER IN DE PICTURE ….ERIK VAN DEN BOER….

17 mei 2021 18:00


Elke twee weken interviewen we een vrijwilliger die binnen onze mooie vereniging actief is. We stellen vragen over verschillende onderwerpen zodat we niet alleen de vrijwilliger beter leren kennen, maar ook iets meer te weten komen over de taken die hij/zij uitvoert. Een vereniging is ten slotte nergens zonder haar vrijwilligers! Deze week is Erik van den Boer onze 'Vrijwilliger in de Picture'.

Naam: Erik van den Boer

 

Werk/opleiding: Eigenaar Ijssalon Delizioso / HBO Vrijetijdsmanagment

 

Hobby’s: Voetbal, hardlopen, wielrennen (eigenlijk veel sporten)

 

Favoriete voetbalclub: Binnenland: Feyenoord & Willem II. Buitenland: AC Milan

 

Favoriete speler:  All time: Diego Armando Maradona, momenteel kan ik erg genieten van een Mo Salah

 

Wat is jouw vrijwilligerstaak bij Uno Animo? Trainer Jo14-2, Kamporganisatie JO11 & TC Jeugd onder 14 en 15

 

Hoe lang doe je dit vrijwilligerswerk al? Dit is mijn 7de jaar als trainer. Kamporganisatie doe ik nu 6 jaar en voor de TC jeugd is dit mijn eerste jaar.

 

Waarom ben je vrijwilliger geworden? Omdat ik betrokken ben bij de club en ook graag iets wil betekenen voor de jeugd bij Uno Animo, daarnaast om de continuïteit van de club te waarborgen.

 

Wat zijn de leuke en minder leuke kanten aan jouw vrijwilligerstaak?
Ik vind het erg leuk dat ik betrokken ben bij de jeugd en veel kinderen wekelijks plezier kan laten beleven. Het is mooi te zien hoe je ieder kind op zijn eigen niveau kunt laten ontwikkelen. De factor tijd kan het soms wel lastig maken, maar daar kun je wel een mouw aan passen. Als ik zeg dat de beste stuurlui aan wal staan, begrijpt iedereen wel wat ik daarmee bedoel. Helaas is dit binnen Uno ook wel eens het geval….

 

Wat is het leukste/mooiste wat je (als vrijwilliger) bij Uno Animo hebt meegemaakt?
Als trainer (samen met Marco Maas) dat we met onze toenmalige JO11-2 kampioen zijn geworden. Daarnaast om elk jaar weer te zien dat tijdens het jeugdkamp alles op z’n plek valt en we zodoende de jongste Uno-leden een mooi weekend hebben kunnen geven.  Verder vond ik het natuurlijk ook super toen wij met ons eigen team (Uno 6) kampioen zijn geworden.

Wat zou je willen zeggen tegen mensen die nog geen vrijwilligerstaak uitvoeren?
Ik zou zeggen pak je verantwoordelijkheid om de club draaiende te houden! Ervaar zelf hoeveel plezier je eruit haalt en dit doorgeeft aan anderen, in mijn geval dus voornamelijk aan die jonge gasten.

 

Heb je nog suggesties of verbeterpunten?
In de communicatie zit nog ruimte voor verbetering.

 

Erik, bedankt voor het leuke interview, maar vooral ontzettend bedankt voor jouw inzet als vrijwilliger voor onze mooie vereniging!

 

Heb jij na het lezen van dit interview ook zin om als vrijwilliger iets te betekenen voor Uno Animo? Stuur dan een mailtje naar werkgroep-vrijwilligers@unoanimo.nl

Je kunt natuurlijk ook persoonlijk contact opnemen met een van onze bestuursleden! 

 

Erik van den Boer

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!