VRIJWILLIGER IN DE PICTURE ….BRITT LEERMAKERS….

9 februari 2021 20:00


Elke twee weken interviewen we een vrijwilliger die binnen onze mooie vereniging actief is. We stellen vragen over verschillende onderwerpen zodat we niet alleen de vrijwilliger beter leren kennen, maar ook iets meer te weten komen over de taken die hij/zij uitvoert. Een vereniging is ten slotte nergens zonder haar vrijwilligers! Deze week is Britt Leermakers onze 'Vrijwilliger in de Picture.

Naam: Britt Leermakers

 

Werk/opleiding: Kleuterjuf, en daarnaast heel af en toe nog werkzaam in de horeca bij t Maoske.

 

Hobby’s: voetballen, fitnessen, bakken, met vriendinnen afspreken

 

Favoriete voetbalclub: die heb ik eigenlijk niet.

 

Favoriete speler: Sari van Veenendaal

 

Wat is jouw vrijwilligerstaak bij Uno Animo? Ik geef training en coach de meiden onder 17. Daarnaast spring ik af en toe bij achter de bar als zij te weinig personeel hebben.

 

Hoe lang doe je dit vrijwilligerswerk al? Ik denk dat ik nu 7 jaar training geef, maar ik zou er ook best een jaar langs kunnen zitten. Het werken achter de bar doe ik al wat langer.

 

Waarom ben je vrijwilliger geworden? Omdat ik het leuk vind om betrokken te zijn bij de club. Ik vind vrijwilligerswerk heel dankbaar. Ik haal er veel voldoening uit om met de meiden lekker bezig te zijn en ze echt elke week te zien groeien. Leuk dat ik daar dan als trainster/coach mijn steentje aan kan bijdragen.

 

Wat zijn de leuke en minder leuke kanten aan jouw vrijwilligerstaak? Eigenlijk zijn die er niet. Soms is het een beetje koud in de winter, maar dat hoort erbij.

 

Wat is het leukste/mooiste wat je (als vrijwilliger) bij Uno Animo hebt meegemaakt? Ik denk dan toch wel de 2 jaar kampioen op rij met de MO-15 en MO-17 destijds waarin ik samen met Robin trainster was. We hadden echt een heel hecht team toen ook buiten het veld, waardoor dit lukte.

 

Wat zou je willen zeggen tegen mensen die nog geen vrijwilligerstaak uitvoeren? Ik zou zeggen, probeer het eens gewoon, want ik vind het echt heel dankbaar werk. Het geeft een fijn gevoel om iets te kunnen bijdragen aan de club.  

 

Heb je nog suggesties of verbeterpunten? Nee eigenlijk niet.

 

 

Britt, bedankt voor het leuke interview, maar vooral ontzettend bedankt voor jouw inzet als vrijwilliger voor onze mooie vereniging!

Heb jij na het lezen van dit interview ook zin om als vrijwilliger iets te betekenen voor Uno Animo? Stuur dan een mailtje naar werkgroep-vrijwilligers@unoanimo.nl

Je kunt natuurlijk ook persoonlijk contact opnemen met een van onze bestuursleden.

 

Britt_Leermakers

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!