VRIJWILLIGER IN DE PICTURE ….JAN DAEMS…. - Uno Animo

VRIJWILLIGER IN DE PICTURE ….JAN DAEMS….

30 januari 2021 19:15


Elke twee weken interviewen we een vrijwilliger die binnen onze mooie vereniging actief is. We stellen vragen over verschillende onderwerpen zodat we niet alleen de vrijwilliger beter leren kennen, maar ook iets meer te weten komen over de taken die hij/zij uitvoert. Een vereniging is ten slotte nergens zonder haar vrijwilligers! Deze week is Jan Daems onze 'Vrijwilliger in de Picture.

Naam: Jan Daems

 

Werk/opleiding: ik heb 45 jaar in de bosbouw gewerkt, een opleiding volgen was er toen niet bij, moest recht van de lagere school gaan werken.

 

Hobby’s: ik tuinier graag.

 

Favoriete voetbalclub: Feyenoord en Uno Animo

 

Favoriete speler: Lionel Messi

 

Wat is jouw vrijwilligerstaak bij Uno Animo? Ik ben club scheidsrechter

 

Hoe lang doe je dit vrijwilligerswerk al? Ik heb een jaar of 4 bij de groen voorziening gezeten en ik ben 20 jaar scheidsrechter.

 

Waarom ben je vrijwilliger geworden? Ik moest toch wat met mijn vrije tijd doen.

 

Wat zijn de leuke en minder leuke kanten aan jouw vrijwilligerstaak? De leuke kanten zijn: ik doe het met veel plezier en de mindere kanten heb ik nog niet meegemaakt. 

 

Wat is het leukste/mooiste wat je (als vrijwilliger) bij Uno Animo hebt meegemaakt? Het mooiste wat ik bij Uno heb meegemaakt was: ik ben een paar keer kampioen geworden.    

 

Heb je nog suggesties of verbeterpunten? Beter met elkaar communiceren

 

Jan, bedankt voor het leuke interview, maar vooral ontzettend bedankt voor jouw inzet als vrijwilliger voor onze mooie vereniging!

 

Heb jij na het lezen van dit interview ook zin om als vrijwilliger iets te betekenen voor Uno Animo? Stuur dan een mailtje naar werkgroep-vrijwilligers@unoanimo.nl

Je kunt natuurlijk ook persoonlijk contact opnemen met een van onze bestuursleden.

 

Jan Daems

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!