VRIJWILLIGER IN DE PICTURE ….HANS VAN DE GRIENDT….

16 januari 2021 10:15


Elke week interviewen we een vrijwilliger die binnen onze mooie vereniging actief is. We stellen vragen over verschillende onderwerpen zodat we niet alleen de vrijwilliger beter leren kennen, maar ook iets meer te weten komen over de taken die hij/zij uitvoert. Een vereniging is ten slotte nergens zonder haar vrijwilligers! Deze week is Hans van de Griendt onze 'Vrijwilliger in de Picture.

Naam: Hans van de Griendt

 

Werk: Ik ben nu gepensioneerd. Ik heb tot mijn 40e in de schoenmakerij gewerkt. Daarna ben ik bij Holland Heating in de metaal gaan werken.

 

Hobby’s: fietsen, voetbal kijken.

 

Favoriete voetbalclub: Uno Animo

 

Favoriete speler: Renz van Son

 

Wat is jouw vrijwilligerstaak bij Uno Animo? Drie ochtenden per week, op maandag, woensdag en vrijdag werk ik in de groenvoorziening. Dus onderhoud van al het groen, behalve de velden. Daarnaast help ik ook bij andere werkzaamheden die hiermee te maken hebben.

 

Hoe lang doe je dit vrijwilligerswerk al? 11 jaar

 

Waarom ben je vrijwilliger geworden? Ik ben vrijwilliger geworden om mijn vrije tijd in te vullen toen ik stopte met werken. Daarnaast wilde ik ook mijn steentje bijdragen voor de vereniging.

 

Wat zijn de leuke en minder leuke kanten aan jouw vrijwilligerstaak? Vooral de sociale contacten zijn belangrijk, daarnaast is het fijn om lekker buiten aan het werk te zijn. Wanneer het te slecht weer is, blijven we binnen. Ik kan geen minder leuke kanten bedenken.

 

Wat is het leukste/mooiste wat je (als vrijwilliger) bij Uno Animo hebt meegemaakt? Het mooiste wat ik mee gemaakt heb bij Uno is de finale van de districtsbeker Zuid I tegen Goes in Etten-Leur in 2018.

 

Wat zou je willen zeggen tegen mensen die nog geen vrijwilligerstaak uitvoeren? Het is een dankbare taak, ik zou het iedereen aanraden.

 

Heb je nog suggesties of verbeterpunten? De communicatie kan beter. Verder zou iedereen elkaar in zijn waarde moeten laten zoals men is.

 

Hans, bedankt voor het leuke interview, maar vooral ontzettend bedankt voor jouw inzet als vrijwilliger voor onze mooie vereniging!

 

Heb jij na het lezen van dit interview ook zin om als vrijwilliger iets te betekenen voor Uno Animo? Stuur dan een mailtje naar werkgroep-vrijwilligers@unoanimo.nl

Je kunt natuurlijk ook persoonlijk contact opnemen met een van onze bestuursleden.

Hans van de Griendt

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!