VRIJWILLIGER IN DE PICTURE: …….HAROLD BEERENS……

15 november 2020 23:15


Een nieuwe rubriek bij Uno Animo! Elke week interviewen we een vrijwilliger die binnen onze mooie vereniging actief is. We stellen vragen over verschillende onderwerpen zodat we niet alleen de vrijwilliger beter leren kennen, maar ook iets meer te weten komen over de taken die hij/zij uitvoert. Een vereniging is ten slotte nergens zonder haar vrijwilligers! Deze week is HAROLD BEERENS onze ‘Vrijwilliger in de Picture’.

Naam: Harold Beerens

Werk/opleiding: conciërge op de Cobbenhagen MAVO.

Hobby’s: voetballen, wielrennen

Favoriete voetbalclub: Willem II en Uno Animo

Favoriete speler: Mathijs Knapen, niet specifiek zijn voetbalkwaliteiten, maar meer zijn enthousiasme en voetbal-plezier wat hij aan de jeugd gaf en geeft. Als trainer, vrijwilliger en de laatste jaren met zijn bedrijf.

Wat was/is jouw vrijwilligerstaak bij Uno Animo?

In de jaren 90 heb ik in het jeugdbestuur gezeten en was ik jeugdtrainer van enkele elftallen. 
Toen mijn zoon Kevin is gaan voetballen in het jaar 2008 ben ik meteen begonnen als jeugdtrainer van zijn team. Vrij snel daarna werd ik lid van de activiteitencommissie waar ik nog enkele jaren voorzitter van ben geweest. Daarnaast fluit ik soms jeugd- en senioren elftallen. Ik heb aan de wieg gestaan van de start voor het fluiten van de jeugd door de jeugd van Uno Animo. Tot afgelopen jaar heb ik de indeling gemaakt voor de junioren met betrekking tot de scheidsrechters. Naast deze voetbalactiviteiten ben ik vanaf 2008 betrokken geweest met het E en F kamp en later het C en D kamp. Ook achter de bar heb ik diverse diensten gedraaid. In mijn actieve voetbalcarrière ben ik leider en assistent leider geweest van Uno 5. Op dit moment ben ik assistent scheidsrechter bij Uno 1.

Hoe lang doe je dit vrijwilligerswerk al?

Ik ben al vanaf de jaren 90 actief bij Uno. 

Waarom ben je vrijwilliger geworden?  
Waarom niet?! 

Wat zijn de leuke en minder leuke kanten aan jouw vrijwilligerstaak?

Alles wat ik doe en gedaan heb ik altijd met liefde en plezier gedaan.  

Wat is het leukste/mooiste wat je (als vrijwilliger) bij Uno Animo hebt meegemaakt?

Toch wel het begin van de voetbalcarrière van Kevin, trainer van de F-jes. Maar elk activiteit die aan Uno verbonden is voel je je als vrijwilliger bij betrokken. Ook vond ik het erg leuk om de wedstijd Uno Animo 1 – Willem II mee te organiseren.  

Wat zou je willen zeggen tegen mensen die nog geen vrijwilligerstaak uitvoeren? 
Als elke ouder van Uno Animo een taak gaat uitvoeren die ik doe of ooit gedaan heb zou het voor de club een stuk makkelijker te organiseren te zijn. 

Heb je nog suggesties of verbeterpunten?

Vooropgesteld dat ik het erg waardeer wat het bestuur dagelijks doet voor de club. Zou ik het erg op prijs stellen wanneer er een nieuwe groep jongere(n) vrijwilligers met nieuwe ideeën de club zou gaan leiden. 

 

Harold bedankt voor het leuke interview, maar vooral ontzettend bedankt voor jouw inzet als vrijwilliger voor onze mooie vereniging! 

Heb jij na het lezen van dit interview ook zin om als vrijwilliger iets te betekenen voor Uno Animo? Stuur dan een mailtje naar werkgroep-vrijwilligers@unoanimo.nl

Je kunt natuurlijk ook persoonlijk contact opnemen met een van onze bestuursleden. 

Harold Beerens

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!