VRIJWILLIGER IN DE PICTURE: …….ANTONIO RAMOS…… - Uno Animo

VRIJWILLIGER IN DE PICTURE: …….ANTONIO RAMOS……

9 november 2020 17:30


Een nieuwe rubriek bij Uno Animo! Elke week interviewen we een vrijwilliger die binnen onze mooie vereniging actief is. We stellen vragen over verschillende onderwerpen zodat we niet alleen de vrijwilliger beter leren kennen, maar ook iets meer te weten komen over de taken die hij/zij uitvoert. Een vereniging is ten slotte nergens zonder haar vrijwilligers! Deze week is ANTONIO RAMOS onze 'Vrijwilliger in de Picture’.

Naam: Antonio Ramos

Werk: Ik ben helaas arbeidsongeschikt geworden door een ongeluk.

Hobby’s: Uno Animo, voetbal is altijd mijn passie geweest, vroeger speelde ik gitaar.

Favoriete voetbalclub: Willem II

Favoriete speler: Ronaldo

Wat is jouw vrijwilligerstaak bij Uno Animo? Op zaterdag ben ik bezig met allerlei taken ten behoeve van de jeugd, zoals ranja schenken, aanspreekpunt bij vragen, bezoekers wegwijs maken enz. Nu in coronatijd houd ik toezicht zodat er geen bezoekers op het sportpark komen die er niet mogen zijn.

Hoe lang doe je dit vrijwilligerswerk al? Ik ben al ongeveer vijf jaar vrijwilliger bij Uno Animo. Ik ben begonnen als assistent van Rakieb, de trainer van de dames. Daarna ben ik één jaar trainer van dames 2 geweest en daarna weer assistent van Rakieb. Ondertussen ben ik op zaterdag voor de jeugd actief geworden.

Waarom ben je vrijwilliger geworden? Nadat ik een ongeluk heb gehad, ben ik arbeidsongeschikt geworden. Om toch iets te doen te hebben, ben ik via Rakieb bij Uno Animo terecht gekomen.

Wat zijn de leuke en minder leuke kanten aan jouw vrijwilligerstaak? Het omgaan met de jeugd vind ik erg leuk. Ik kan geen minder leuke kanten bedenken, maar soms sta je wel voor uitdagingen.

Wat is het leukste/mooiste wat je (als vrijwilliger) bij Uno Animo hebt meegemaakt? Ik vond het heel leuk om trainer/assistent trainer te zijn bij de dames.

Wat zou je willen zeggen tegen mensen die nog geen vrijwilligerstaak uitvoeren? Het is echt een aanrader, je haalt er veel voldoening uit.

Heb je nog suggesties of verbeterpunten? Nee op dit moment niet. Ik kijk niet zover vooruit, vind het prima zoals het nu gaat.

 

Antonio bedankt voor het leuke interview, maar vooral ontzettend bedankt voor jouw inzet als vrijwilliger voor onze mooie vereniging!

Heb jij na het lezen van dit interview ook zin om als vrijwilliger iets te betekenen voor Uno Animo? Stuur dan een mailtje naar werkgroep-vrijwilligers@unoanimo.nl

Je kunt natuurlijk ook persoonlijk contact opnemen met een van onze bestuursleden.

Antonio, vrijwilliger op zaterdag voor de jeugd.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!