Corona afspraken

Met ingang van 14 oktober 2020, 22:00 uur, gelden er verscherpte maatregelen voor het voorkomen van de verspreiding van het coronavirus. En die maatregelen raken ook het amateurvoetbal. Uno Animo is, opnieuw, in overleg getreden met alle betrokken instanties over de details van de maatregelen en we zullen op korte termijn al onze protocollen aanpassen.

Voorlopig gelden vanaf 14 oktober 2020, 22:00 uur tot het moment waarop we de protocollen hebben aangepast, in ieder geval de volgende extra maatregelen:
1. Voor alle seniorenteams (inclusief Walking Football) worden alle voetbalactiviteiten voorlopig stilgelegd. Deze teams mogen niet meer trainen en mogen ook geen wedstrijden meer spelen.

2.Voor alle jeugdteams geldt dat alle wedstrijden tegen teams van andere verenigingen voorlopig niet doorgaan. We onderzoeken de mogelijkheden tot onderlinge wedstrijden op zaterdagen, dit op basis van behoefte. Er wordt nog gekeken naar de eerste zaterdag waarop we dit mogelijk kunnen en willen maken, dat zal zeker niet aanstaande zaterdag (17 oktober) al het geval zijn.

3.De jeugdteams (spelers/speelsters tot 18 jaar) kunnen wel blijven trainen, hierbij houden we de tijden volgens het bestaande trainingsschema aan. Het is teams niet toegestaan om trainingen eerder te beginnen of later te eindigen omdat de velden niet door de seniorenteams gebruikt worden.

4.Kleedkamers blijven gesloten, evenals de kantine.

5.Toeschouwers bij trainingen zijn nog altijd niet toegestaan.

Meer gedetailleerd nieuws en aangepaste protocollen volgen zo snel mogelijk.

We willen iedereen bedanken voor hun begrip en medewerking!

Bestuur VV Uno Animo.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!