Wijzigingen in samenstelling TC Jeugd

3 september 2021 11:30


Wat zijn we blij dat we volgende week weer mogen gaan voetballen. Na een lange tijd periode mogen we op de zaterdagen weer de wei in om de kleuren van Uno Animo te gaan verdedigen!!

Om iedere week ca. 400 jeugdleden te kunnen laten voetballen hebben we bij Uno Animo gelukkig de beschikking over veel vrijwilligers. Dit zijn zowel de trainers als ook de leiders van de verschillende teams.
Daarnaast hebben we ook een Technische Commissie die verantwoordelijk is voor het jeugdbeleid en alle overige voetbal gerelateerde zaken rondom de jeugd bij Uno Animo.
Vanaf het nieuwe seizoen zullen Arjan Maas (na 6 jaar) en Jos Kuipers (7 jaar) stoppen met hun werkzaamheden in de TC. We bedanken hen voor hun fantastische inzet en hopen dat we ze nog vaak gaan tegenkomen op de club.
In de aanloop naar het nieuwe seizoen zijn we er gelukkig in geslaagd goede vervangers te vinden d.m.v. de volgende personen: Tommy Boom (beleidsadviseur), Erik van den Boer (coördinator JO14-15) en Jos Damen (coördinator JO 16,17, 18 en 19).

Klik hier voor het overzicht van de nieuwe TC leden met de bijbehorende aandachtsgebieden. 


TC_jeugd
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!