Uno Animo erkend leerbedrijf!

7 december 2020 19:45


Aan het begin van het voetbalseizoen kreeg Uno Animo van jeugdlid Bob van Gorkum de vraag of hij in het kader van zijn ROC opleiding Sport en Bewegingsleider stage kon lopen bij zijn eigen club uit Loon op Zand. Daar zijn we als vereniging altijd blij mee aangezien we daarmee onze jeugd betrokken houden. Het team van Aad Schaareman en Erwin van der Heijden (JO15-1) was nog op zoek naar ondersteuning en wilde met name een jonge assistent. Daarmee was de match snel gemaakt.

Door Corona kwam de voetbalcompetitie al snel stil te liggen maar konden de trainingen gelukkig door gaan. Zowel door de weeks als op zaterdag zijn de 3 heren actief bezig met de jongens uit het team. Aad en Erwin brengen de ervaring mee welke zij de afgelopen jaren hebben opgedaan en Bob vanuit school de theoretische kennis. Daarnaast kunnen eventuele vragen worden doorgeleid naar de stagebegeleider van ROC Tilburg. De ervaringen van de eerste maanden zijn erg positief. Zowel van de trainers en Bob maar zeker ook van de spelers van de JO15-1.

 

In het kader van stageovereenkomst diende Uno Animo nog wel een erkend leerbedrijf te worden. Aad heeft dit namens de vereniging opgepakt en in dat kader kwam afgelopen zaterdag Kim Oudakker van Samenwerkingsverband Beroepsonderwijs Bedrijfsleven langs bij Uno Animo. Eerst hebben zij samen de vragenlijst en eisen doorgenomen welke aan het leerbedrijf verbonden zijn. Daarna werd het complex  De Klokkenberg gecontroleerd.

 

Volgens Kim Oudakker voldoet Uno Animo aan de gestelde eisen en is vanaf dit moment een erkend leerbedrijf. We hopen dat Bob komende periode zelf veel kan leren tijdens zijn stage en dat hij de spelers zaken kan bijbrengen. 

 

Uno_Animo erkend leerbedrijf

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!