Laatste trainingen van seizoen 2019-2020 voor de jeugd

13 juni 2020 17:30


Vandaag zaterdag 13 juni kon de jeugd van Uno Animo voor de laatste keer dit seizoen naar de training.

Het is wel vreemd, om zo het seizoen af te sluiten. Alle gebruikelijke activiteiten die normaal aan het einde van het seizoen nog georganiseerd worden, kunnen helaas niet doorgaan. We denken hierbij aan het paaseieren zoeken voor de allerkleinsten, het schoolvoetbal, de jeugdkampen voor de jeugd onder 11 en de jeugd onder 15, het ouder-kind voetbal met barbecue. Dit alles moeten we missen dit seizoen.

Maar de zes weken dat er nog getraind kon worden, werden zowel door de vrijwilligers als de jeugdspelers en -speelsters als heel positief ervaren.

Zoals al eerder gezegd willen we ieder die hier een steentje aan heeft bijgedragen heel hartelijk bedanken voor hun inzet! De ene met een zware taak, de ander met een klein taakje, maar allen onmisbaar voor het goede verloop van de trainingen in deze bizarre tijd.

Ook de dames hebben nog enkele weken getraind.  En dan is het nu de beurt aan de selectie, die aanstaande dinsdag 16 juni start met de trainingen en de aftrap van het seizoen 2020-2021. Na vier weken training volgt er voor hen een kleine maand vakantie,  waarna zij op 3 augustus de draad weer oppakken. 

Bekijk hier nog enkele foto's en filmpjes van de laatste trainingen van de jeugd.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!