VRIJWILLIGERS EN TC-JEUGD BEDANKT!!

6 juni 2020 19:30


Op zaterdag 13 juni vindt voor de jeugdafdeling van Uno Animo de laatste training van dit seizoen plaats.

Bijna twee maanden lag het voetballen geheel stil. Vanaf 6 mei begonnen de trainingen voor de jeugd weer, weliswaar in aangepaste vorm. Vanaf 1 juni verviel de 1,5 meter regel voor de jeugd van 13 tot 18 jaar zodat ook zij weer normaal konden trainen. De jeugd en iedereen heeft enorm enthousiast de afgelopen tijd ervaren.

Leuke en afwisselende trainingen in super lekker weer. We gaan nog 1 weekje vol gas geven en dan genieten van de aankomende zomerperiode.

Dankzij de tomeloze inzet van vele vrijwilligers en het uitstekende voorbereidende werk van onder meer de TC jeugd konden de trainingen voor de jeugd in aangepaste vorm doorgaan. Wij willen dan ook via deze weg iedereen die op welke manier dan ook een bijdrage heeft geleverd, ontzettend bedanken voor uw inzet in de afgelopen 5 weken en de komende week. Zonder jullie was dit allemaal niet gelukt! Top allemaal.

Volgens de huidige regels van de overheid zijn de wedstrijden tot 1 september verboden. Zullen de wedstrijden met of zonder publiek gespeeld worden? Of kunnen we misschien toch iets eerder beginnen? Hoe het allemaal zal verlopen moeten we nog afwachten. We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen en wensen jullie allemaal een fijne zomerstop toe.

(foto: Cees Vrijsen)

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!