Yes, de jeugd van Uno mag weer gaan trainen!!

30 april 2020 15:00


Beste spelers, trainers, coaches en ouders,

We hopen dat alles goed met jullie gaat! Alle sterkte voor diegene die direct of indirect met het corona virus te maken hebben gehad.

De overheid heeft besloten dat de jeugd onder strikte voorwaarden weer mag gaan voetballen. We hebben deze uitdaging als Uno Animo uiteraard opgepakt. Er zijn veel eisen en voorwaarden en het zal dus niet gemakkelijk zijn, maar het gaat ons lukken! Het vraagt van ons allemaal wel veel discipline. 

We sturen jullie hierbij ons Plan van Aanpak, zoals we trainingen de komende weken vorm willen geven. Uitgangspunt is dat elk team 2x per week kan trainen. De tijden zullen afwijkend zijn van de normale trainingstijden. Check de tijden in de bijlage van deze email of op onze website. Deze zijn daar vanaf donderdag 30 april zichtbaar.

We vragen aan iedereen om het plan van aanpak goed door te lezen en dit thuis en binnen het team met elkaar te bespreken. Er zijn heel wat regels waar we aan moeten voldoen. Als we deze regels niet consequent met elkaar naleven, kunnen er sancties volgen met in het uiterste geval dat we trainingen weer moeten stoppen. We vragen iedereen dan ook deze regels te respecteren en de aanwijzingen van aanwezige Uno begeleiders op ons complex nauwlettend te volgen.

We vragen specifiek aandacht voor de regel, dat ouders het complex niet mogen betreden. We stimuleren iedereen om zelfstandig met de fiets naar Uno Animo te komen. Is het toch noodzakelijk om spelers met de auto af te zetten, dan is de afspraak dat ouders de auto niet verlaten en de spelers zelfstandig ons complex op komen. Er zijn Uno begeleiders aanwezig voor de opvang en begeleiding van jonge spelers. Na het afzetten is het de bedoeling dat de auto’s het parkeerterrein weer verlaten. Het is helaas niet mogelijk om in de auto te wachten totdat de training is afgelopen.

Het aangepaste trainingsschema geldt vanaf woensdag 6 mei. Op deze dag starten de eerste teams met trainen.

Voor de volledigheid: het blijft verboden om zich op de Uno velden te begeven op andere tijden dan tijdens door Uno Animo gefaciliteerde trainingen. De BOA’s van gemeente Loon op Zand houden toezicht en mogen bekeuringen uitschrijven op het moment dat men toch op onze velden aan het voetballen is.

We zijn blij dat we weer de velden op mogen! We hopen dat iedereen er ook veel plezier aan beleeft. We vragen iedereen wel om zich goed aan de regels en de afspraken houden, zoals deze aan ons zijn opgelegd. Aanpassingen in ons Plan van Aanpak zullen we communiceren via de email en via de website.

PS: Op verzoek van de gemeente sturen we nog 2 posters mee met richtlijnen voor ouders en sporters. Als Uno Animo hebben wij hierop 1 wijziging doorgevoerd. We verwachten dat iedereen maximaal 5 minuten voorafgaand aan de training aanwezig is.

(dus niet 10 minuten zoals op de posters is vermeld).

Met vriendelijke groet,

Bestuur Uno Animo

 

Klik op de onderstaande links:

 

PLAN VAN AANPAK HERSTART TRAININGEN

 

POSTER SPORTER

 

POSTER OUDERS

 

TRAININGSSCHEMA

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!