In Memoriam Wim Beerens

30 juni 2019 22:45


Vandaag kregen wij het droevige bericht dat Wim Beerens afgelopen nacht is overleden.

Wim was al 63 jaar lid van Uno Animo. Op 14-jarige leeftijd startte hij als jeugdspeler en later was hij als keeper actief bij de senioren.

Wim is vele jaren actief geweest als vrijwilliger waarbij hij talloze functies vervulde.  Hij zat in het jeugdbestuur (later jeugdcommissie), in het bestuur van de veteranen, hij was jarenlang actief als clubscheidsrechter, hij zat in de organisatie van het schoolvoetbal, voor de Grote Clubactie maakte hij ook vele uurtjes, hij zat in de organisatie van het Nico Schut rik- en jokerconcours, zat in de activiteitencommissie en was actief als scheidsrechter bij het wijkvoetbal.  Kortom Wim was een vrijwilliger in hart en nieren op wie je altijd een beroep kon doen. Bij het 90-jarig jubileum van Uno Animo werd Wim voor zijn vele verdiensten onderscheiden met de Zilveren Speld van de KNVB.

Wim was altijd heel erg betrokken bij Uno Animo en hij bracht er vele uurtjes door. Wij zullen hem zeker heel erg gaan missen.

Wij wensen Hilda, Willem en Inge, Bas en Diana en de kleinkinderen en alle verdere familie en vrienden heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!