Project jeugdscheidsrechters

8 november 2015 18:30


Afgelopen zaterdag is bij Uno Animo de kick off geweest van een nieuw project. We willen onze jeugd meer gaan betrekken bij nieuwe zaken binnen onze club en de eerste mogelijkheid hiervoor vonden wij dat jongens of meisjes, wedstrijden mogen gaan fluiten van lagere jeugdteams.

Wij zien veel voordelen in het leiden van wedstrijden door jeugdleden en ook bij andere clubs wordt dit recept al langer succesvol gebruikt.
In de personen van Will van Esch en Sjel Brekelmans, hebben wij 2 geschikte personen gevonden die dit project gaan coördineren en verder begeleiden.
Gisteren dus de primeur op onze velden. Om 10.00 floot Sepp Hamers een uitstekende wedstrijd van onze F4 en een uurtje later mocht Rowan Vulders de D3 fluiten. Ook Rowan kreeg alle complimenten en het gevoel was na afloop dan ook dat we een mooie start hebben gemaakt en op de goede weg zijn.
A.s. zaterdag gaan we een vervolg maken en zullen ook Finn Sanstra, Niels van Rossum en Tom Brekelmans wedstrijden gaan fluiten.
We hebben de bedoeling om dit natuurlijk verder uit te gaan werken en mochten er spelers interesse hebben om een wedstrijd te leiden, dan kunnen ze zich melden bij Will van Esch (willvanesch@gmail.com) of Sjel Brekelmans (sjelenjosee@ziggo.nl).

    
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!