Klokkenlaan 27
5175NV
LOON OP ZAND
tel. 0416-365544

Uno Animo kreeg vandaag TSC op bezoek. Voor Uno Animo een mooie gelegeheid om een nog betere aansluiting met de bovenste teams te verkrijgen. Vooraf was helaas al wel bekend dat de ploeg goed zijn krachten moest verdelen want een aantal spelers hadden diverse keine blessures. De wedstrijd begon voor beide teams aftastend. Beide teams hadden in de gaten dat een foutje fataal kon zijn.
In de 14e minuut was er een mooie combinatie aan Uno Animo zijde. De bak werd via de rechterzijde het midden veld ingespeeld. Kevin Beerens kreen de bal en gaf een crossball richting de doorgelopen Wesley van Dongen die de bal met links uit de lucht aannam, met rechts controleerde en de bal over de uitgelopen TSC keeper lobte waardoor de 1-0 op het scorebord kwam.
28e min Uno Animo verliest helaas op middenvelkd de bal en TSC kan combinerend naar de 16 van Uno Animo en schuift binnen. 1-1.
tevens ruststand.
2e helft beiden willen voor de winst gaan. TSC had het iets mooiere van het spel, echter Uno Animo creerde de betere en mooiere kansen. De wedstrijd werd naarmate de tijd vorderde steeds harder, en de scheidsrechter bleek dit alles behalve goed te kunnen handhaven, dan wel liet veel van de overtredingen van TSC toe, zo gebeurde ook dat diverse malen de buitensporige overtredingen, veelal gemaakt door TSC spelers te laag of niet bestraft werden . Uiteindelijk was een overtrding zo hard dat de spreekwaardelijke "vlam in de pan sloeg"  de speler kreeg toen uiteindelijk de terechte rode kaart. Door het gehele tumult zag TSC in de 84e minuut na een onoplettendheid de kans om de 1-2 te scoren. Na uitdagend gedrag kwam er weer een opstootje waarbij de wedstrijd gestaakt werd. Na enkele minuten werd voor de laatste minuten de wedstrijd hervat. Uno kreeg de bal maar na een belabberde aanname werd de bal in de voeten geschoven van een TSC speleer die de eindstand op 1-3 bracht. Al met al een leuke attractieve wedstrijd tot de 75e minuut, daarna onnodig onsportief einde zonder punten.