5051ET
GOIRLE
tel. 013-5300319

Uno Animo speelde vandaag een oefenwedstrijd tegen de 1e klasser Voab uit Goirle.
De eerste was een helft op hoog tempo en speelde Uno Animo op grote momenten de 1e klasser zoek. Op elke positie was Uno sneller, agressiever en meer gefocused dan Voab. Dit resulteerde dan ook in diverse mogelijkheden van Uno Animo. Het was dat de keeper van Voab diverse pogingen verijdelde anders waren er in de eerste helft meerdere doelpunten gevallen. Voab zelf probeeerde wel tot een aanval te komen in het snelle spel, echter men werd op elke front steeds afgetroefd.
13e minuut Voab wil een aanval straten en komt op via hun recheterzijde. Deze speler komt Wesley van Dongen en die jaagt de bal af. blijft de speler van Voab onder druk zetten en pakt de bal af aan de linkerzijde van het veld, geeft vervolgens tussen 3 voab spelers een cossbal op maat aan Brian van der Loo en die weet die bal op waarde te schatten en schiet hem langs de keeper van Voab en zet de 0-1 op het score bord. Hierna bleef Uno het doel van Voab bestoken echter steeds zat er een voetje of de keeper van Voab tussen om een doelpunt te voorkomen. Voab zelf probeerde wel aan te vallen maar meer dan drie vrije trappen vanaf de tweede lijn en een afstandsschot kwam het de eerste helft niet.
de 42e minuut werd Uno Animo beloond voor het harde werk. Thijs Molenschot pikte de bal op en gaf een mooi steekbal in de diepte op de jarige Bob Emmen. Bod nam de bal in zijn loop mee en schoot medeogenloos hard de bal in de kruising. 0-2.
Dit was ook tevens de ruststand.
De tweede helft begon Uno wederom voorvarend. zo werd er in de 55e minuut een hele mooie kans gecreeerd. Rick van Broekhoven veroverde de bal op het midden veld en stuurde Bob Emmen richting een een op een situatie met de keeper vn Voab. Deze keer kwam de keeeper van Voab winnende uit de strijd en stopte de actie van Bob. Hierna werd het spelbeeld anders. Uno Animo zakte meer in en Voab kreeg steeds meer overwicht. Zo creerde Voab de laatste 35 minuten diverse mogelijkheden en een aantal kansen die ditmaal door of de verdegiging van Uno werd gestopt of door de goed keepende Tom van Brakel. Hoe langer de wedstrijd duurde dient gezegd te worden dat Voab aan het einde het overwicht pakte maar door gioedteam werk van Uno Animo niet meer tot scoren kwame en Uno deze wedstrijd knap van de 1e klasser won.