LOON OP ZAND
tel. 0416-365544

Vandaag kreeg Uno Animo, Gilze op bezoek, dat net zoals Uno Animo veel jeugdige spelers in het team heeft staan, die een aardig potje kunnen voetballen.
De eerste minuten leverde al direct spektakel op.
Zo kreeg Uno Animo in de eerste minuut een inworp, deze komt bij Brian van de loo en die schiet meedogeloos vanaf rand 16 de 1-0 binnen.
Nog niet bekomen van deze snelle voorsprong was het Gilze speler Willem van Eijck die in de 4e minuut van een scimmige profiteerde en knap binnen schoot. 1-1.
12e minuut Wesley van Dongen komt op via de linkerzijde passeert back van Gilze,  geeft voorzet op Bob Emmen en die schiet netjes de 2-1 binnen.
Het veldspel bleef de gehele eerste helft op en neer gaan met een klein overwicht aan Uno Animo zijde die dan ook de meeste kansen creerde.
22e minuut komt Gilze toch weer langszij, Gilze speelt namelijk een pass door het midden van de verdediging van Uno Animo. Gilze speler Schilder maakt gelijk 2-2.
45e minuut Brian van der Loo neemt een afstandschot vanaf 20 meter en schiet meddogenloos hard binnen. 3-2
Vanaf dat moment neemt eigelijk Gilze het overwicht.  en trekt de tweede helft naar zich toe.
Uno Animo Werkte hard maar kon in die fase geen vuist maken. Beide ploegen probeerde elkaar vooral op de counter te verrassen.
Zo gebeurde het ook dat in de 80e minuut in een omschakelmoment en dat de keeper van Uno Animo net te ver voor zijn doel stond dat een Gilze speler van afstand de bal over de keeper de lobte en zo de 3-3 op het scorebord zette.
Zoveel pech Uno Animo afgelopen week tegen WSC had, hadden we vandaag zeker niet, want Rick van Broekhoven sluipt de 16 in van Gilze in, wordt neergehaald. De scheidsrechter geeft (eerlijkheidhalve dient gezegd te worden dat deze penalty vrij makkelijk werd gegeven)  Briean van der Loo neemt deit buitenkansje en zet de eindscore van een zeer attractieve en sportieve wedstrijd op het scorebord. 4-3 winst Uno Animo.