LOON OP ZAND
tel. 0416-365544

Uno Animo kreeg vandaag bezoek van Sv SSS.

Het jonge en jeugdige team van Uno Animo draait de afgelopen maanden goed met af en toe een wat mindere partij, maar dat kan ook haast niet anders met zo’n jonge ploeg.

Vandaag begon met weer sterk. In de eerste 10 tot 15 minuten was het Uno Animo die de bovenliggende partij was. Echter het kwam niet tot een doelpunt al waren de mannen van trainer Rick van Loon er een paar maal dicht bij. Na de 15e minuut kwam SV SSS beter in hun spel en de wedstrijd ging vanaf dat moment gelijk op. Het spel speelde zich veelal op het middenveld af, van waaruit beide team probeerde het verschil te gaan maken.  De eerste helft bleef doelpuntloos en men ging dus met een 0-0 stand aan de thee.

De tweede helft was duidelijk te zien dat beide ploegen voor de winst wilde gaan. Dit betekende niet dat het spel beter werd maar Het spel werd harder en de scheidrechter had meerdere malen moeite om de wedstrijd in goed banen te leiden.

Over en weer werden er kansjes gecreëerd maar deze werden door goed keeper en verdedigend werk onschadelijk gemaakt.

72e minuut Uno Animo is in de aanval Sv SSS heroverd de bal rond hun keepersgebied. Wesley van Dongen snoept de bal van de Sv SSS, verdediger af, en past in op Danny Kuijpers. Danny haalt met links uit en verschalkt zo de keeper en zet de 1-0 op het scorebord. Na dit doelpunt probeerde Sv SSS de gelijkmaker te forceren maar meer dan een paar kleine momenten voor het doel van Uno Animo kwamen zij niet waardoor ook deze 3 punten naar Uno Animo gingen.